Állati násztáncok, emberi előadásban

Különös ismerkedési tippek egy japán óvszermárkától.

Tegye föl a kezét, aki látott már szórakozóhelyen, a sarokban magányosan iszogató szövőpintyet!

Senki?

Akkor lehet érdemes elgondolkodni, hogy mennyivel hatásosabb és kifinomultabb ismerkedési módszerekkel rendelkeznek nálunk.

Hasonló logika mentén indulhatott el a japán Sagami Original Condoms mikor, megszületett legújabb kampányuk ötlete, amiben különböző állati párzási rituálékat játszattak el, baromi ügyes, profi táncosokkal.

A koncepcióhoz túl sokat hozzáfűzni nem is igazán lehet, inkább nézzük végig az egész két perces videót és próbáljuk meg kitalálni, melyik izgató mozdulatsor, milyen állathoz tartozhat (megfejtések a videó végén). 

Személyes kedvenceim egyértelműen a flamingók, akik karót nyelt csapatos koreográfiájukkal meglehetősen hitelesen idéznek meg egy csapat zavarban lévő gimnazista srácot.

Ha azt hinnénk, hogy a szpottal ki is fújt az ötlet, akkor nagyon tévedünk. A márka Act of Love címmel dedikált weboldalt (és könyvet) is csinált, ahol nem kevesebb, mint 73 állatfaj ismerkedési és párzási szokásairól tudhatunk meg mindet, képekkel és látványos animált ábrákkal kiegészítve.

 Ez aztán az ismeretterjesztés felsőfokon!

via Adweek

 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat