Állatorvostan hallgatók vetkőztek le egy naptárfotózás kedvéért

Nyilván "van értelme" az akciónak, de soha nem fogjátok kitalálni, mire gyűjtenek. 18+

Furcsa "adománygyűjtő kampányt" indítottak az ausztrál James Cook Egyetem 2015-ben diplomázó állatorvostan hallgatói, annak érdekében, hogy elegendő pénzük legyen a diplomaosztó bál megrendezésére. Attól félnek ugyanis, hogy túl szerény körülmények között kell majd ünnepelniük, pedig ők egy nagyon jó kis csapat, akik már most is 4 éve imádják egymást, ezért megérdemelnek némi fényűzést. Amiatt is aggódnak, hogy a nagy létszámú rokonságuk esetleg nem fér el majd kényelmesen egy olcsóbb helyen, de az is a frászt hozza rájuk, ha arra gondolnak, hogy a bált követően lehet, hogy lesz olyan, akit soha többé nem látnak.

Azért, hogy ez ne így legyen, muffinsütés és házalás helyett ledobták a göncöt. A lányok és a fiúk is. Mindezt a fényképezőgép előtt, a természetben, az iskolában(?), egy pajtában és még sorolhatnánk. A csoportos meztelen fotókból naptár készül, amelyet bárki megvehet, ha tényleg erre vágyik. A diákok egyébként akkor lesznek a legboldogabbak, ha összejön 40 ezer dollár, amihez 2000 olyan emberre van szükség, aki szívesen nézne ruhátlan állatorvosokat a falán egy éven keresztül.

Nehogy azt gondoljátok, hogy a fiatalok csak magukra gondolnak. A teljes bevétel 10%-át egy tűzoltóbrigádnak adományozzák, akik életüket annak szentelték, hogy megállítsák az ausztrál erdőtüzeket.

Képgaléria:

A naptárat itt lehet megrendelni.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat