Almanapokat tart a Telekom

Ügyes húzással kerül ki egy korlátozást a Telekom: az almák természetesen az új iPhone-ok érkezését promótálják.

A legújabb illat az Xbox-tól

A multinacionális cégek egyezményei néha igen hülye szituációkat eredményezhetnek, például azt, hogy nem reklámozhatnak egy terméket. Ezúttal a Magyar Telekom járt így, az új iPhone 6 és 6 Plusról hivatalosan csak egy előrendelésről szóló közleményt adhattak volna ki. Hasonló helyzetbe került szeptemberben az angliai Xbox a Destiny nevű játék miatt, ők egy kamu parfümreklámmal próbáltak kibújni a keretek közül. 

A Telekom jóval látványosabban, és sokkal kevésbé öncélúan oldotta meg a problémát. Az Első Magyar Almanapok esemény alkalmából október 29. és 31. között Budapesten és négy nagyvárosban - Győr, Szeged, Debrecen, Pécs - osztogatnak almát. Ehhez az Erzsébet téren egy hatalmas márkázott almaautomatát állítottak fel, amit folyamatosan utántöltenek. A négy és fél méter magas monstrumban hatszáz alma fér el egyszerre. A gyümölcsökön található címke pedig elárulja az iPhone 6 megjelenésének helyét és időpontját.

Az eseményt kísérő közlemény szerint az idei enyhe tavasz rekordtermést hozott, ami lenyomta az alma árát, ezzel megnehezítve a gazdák dolgát. Így erre a problémára is felhívhatják a figyelmet, üzenve hogy az alma fogyasztása mindenkinek hasznos, hiszen egészséges! 

Via Kreatív Online

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat