Almás pitével egyesített családot az Air Wick

Egy különleges módszerrel a messze földön szolgáló katona apa is érezheti otthona és családja melegét karácsonykor.

Katonafeleségnek lenni soha nem volt egyszerű dolog, és az Egyesült Államokban karácsonykor sem az. A külföldön szolgálati idejüket töltő férjek és apák közül sokan ugyanis az ünnepekkor sem térhetnek haza. Az Air Wick karácsonyi reklámfilmjének főszereplője éppen egy ilyen kettészakadt család, a Fellerék.

Az apa Katarban szolgál, több mint 10 ezer km-re az Észak-Karolinában élő feleségétől és hat gyerekétől. Sokan hősnek tartják, de erre ő szerényen mindig azt válaszolja, felesége, Courtney az igazi hős, hiszen teljesen egyedül neveli a hat gyerkőcöt és viszi a háztartást.

Adott tehát a keserű romantikával átitatott dráma, amit aztán az Air Wick (csúnyán) túltol. Az illatgyertya kommandó kiszáll a családhoz és különféle orvosinak látszó műszerekkel összegyűjti az otthonuk szagát. Mármint illatát. Készítenek kivonatot a kallandó füstjéből, egy öreg baseball kesztyűből, és az elmaradhatatlan "anya almás pitéjéből" is. Az így kapott illatokat gyertyákba oltják, a többit pedig bárki kitalálhatja. Nézzétek meg! A szpotot a Droga5 készítette.

Home is in the air - (komolyan ez a címe, nem kitaláltuk!)

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat