Amikor egy szlogen életre kel

Az ezerszer hallott reklámoknak megvan az a (mellék)hatása, hogy kitörölhetetlenül beleégnek az ember agyába bizonyos mondatok. De hogyan lehet megszabadulni tőlük? Hát viccel!

Gyakori, hogy egy márka akár egy-két éven keresztül ugyanazzal a tévészpottal reklámozza a termékét. Nekik így olcsó és költséghatékony, mi nézők viszont lassan beleőrülünk a milliószor látott képsorokba, fülbemászó dallamokba és idétlen szlogenekbe. Hogy hogyan lehet megszabadulni tőlük? Találjunk ki belőlük kínos vicceket, olyanokat, mint ezek itt lent! (Az alábbi sorokért felelősséget nem vállalunk, kitalálásukban semmilyen módon nem vettünk részt, sőt viccesnek sem tartjuk őket. Csak egy kicsit.)

 

Anyuka és lánya együtt sütnek a konyhában.

Kislány: Vajon mitől lesz ilyen szép magas a kalács?

Anyuka: Kérdezd meg Dr. Oetkert!

 

Bemegy a sertéstenyésztő a gazdaboltba.
- Kérek a disznóknak két zsák korpát!
Az eladó a fejét csóválja:
- Nincs többé korpa, csak gyönyörű haj...!

 

 - Csak tudnám, hogyan szabadulhatnék meg az anyósomtól!
- Hát használj CIF-et!
- Miért?
- Mert a legmakacsabb szennyeződéseket is könnyen eltávolítja.

 

- Hát ez tényleg csodálatos... Nézd, drágám, az új Ariel-től patyolatfehér lett az inged!
- Igen, valóban... De nekem azért kockásan jobban tetszett.

 

Feleség hálóköntösben megy be a szobába, hogy elcsábítsa a férjét. Az ágy mellé érve széttárja a köntöst. A férfi sóhajt egy nagyot, majd megszólal: Kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi!

 

Férfi hazaér a munkából, sehol nem találja a fiát és a feleségét. A mosókonyhába belépve megdöbbenve látja, hogy a nő a gyerekkel súrolja a szennyes ruhákat. Megkérdezi, mi történt. A kisfiú válaszol: Anyu okos, és a Tomival mos!

 

Apuka éppen befejezi a reggelijét, majd iszik hozzá egy pohár narancslevet. Előveszi az aznapi újságot és olvasgatni kezd. A gyerek elkerekedett szemekkel bámulja. Az apuka észreveszi és megkérdi, mi a baj. -Hát nem tudod? A helyes sorrend egyél, igyál rágózz!

 

Három mosógép megy az erdőben. Érkezik egy vadász, meglátja őket,  puff lelövi az elsőt, puff, lelövi a másodikat, mire megszólal a harmadik: Calgonnal a mosógép is tovább él!

CALGON

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat