Andre Agassi lett az Update 1 nagykövete!

A világhírű teniszező nemcsak követe lesz a Schobert-Rubint márkának, hanem üzleti partnere is.

Szerda este az egyik kereskedelmi csatorna műsorában beszélt Schobert Norbi először arról, hogy mekkora világsztárt fogtak az Update 1 márkának. ("Leszerződtünk egy A-kategóriás világsztárral, egy akkora világsztárral talán, amilyen Magyarországon még nem is nagyon volt...") Ekkor még nem lehetett tudni, hogy pontosan ki az illető, ez csak egy csütörtök délelőtti sajtótájékoztatón derült ki.

Mint az várható volt, a fitneszguru választása egy általa is imádott sportcsillagra, egy teniszezőre, Andre Agassira esett. Nem meglepő az sem, hogy ebből a sportágból választottak hírességet, hiszen az egész Schobert család rajong ezért a sportért.

"Tudjátok, hogy mi a közös Norbi és Agassi személyében? Az ÜZENET! 2006-ban, amikor Agassi visszavonult, pályafutása utolsó mérkőzésének végén a teniszstadionban 8 perces álló ováció volt, a tömeg őrjöngött, Agassi pedig a könnyeivel küzdött. Akkor így búcsúzott a közönségtől, rajongòitòl, követőitől: "Az eredményjelző tábla szerint ma vesztettem, de azt nem tudja kifejezni, amit nyertem. Az utóbbi 21 évben hűséget találtam. A pályán is és az életben is hajtottatok engem. Inspiráltatok. Azt akartátok, hogy sikerüljön, még a legrosszabb pillanataimban is. És nagylelkűséget kaptam. Engedtétek, hogy a vállaitokra álljak, és így valóra válthassam az álmaimat, amiket soha nem tudtam volna megvalósítani nélkületek. Az utóbbi 21 évben Titeket kaptalak. Most magammal viszlek titeket és az emléketeket, és megőrzöm egész hátralevő életemben. Köszönöm…" Most egy új korszak kezdődik... Norbi és Agassi nekivágnak a nagyvilágnak! Velünk fogtok tartani?" - írta Rubint Réka rajongói oldalán.

A közönség véleménye, ahogy az a Schobertékkel kapcsolatos sajtóhírek után lenni szokott, megosztó. Nagy divat ekézni és imádni is őket. A fintorgók szerint Agassi messze nem A-kategóriás világsztár, merthogy már rég (2006-ban) visszavonult, lejárt lemez. (Ők valószínűleg Lady Gaga-ra számítottak, így érthető, hogy csalódottak.) Abban viszont lehet valami, hogy a cikk elején idézett mondatokkal Norbi eggyel fölé lőtt.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat