Angry Birds promóció mindenhol

A Tescoba plüssfigurák formájában, a Nestlé gabonapelyhek dobozaiba pedig CD-ként fészkelték be magukat a mókás külsejű, ideggyenge madarak. 

Mindenki kedvenc irodai unaloműző játéka, az Angry Birds, úgy tűnik, a Nestlének és a Tesconak is megtetszett. Ráadásul pont ugyanakkor. Hogy ez véletlen vagy sem, nem tudjuk. A Tescoban plüssfigurák formájában jelentek meg a madarak és malacok, amelyekre akkor tehetünk szert, ha összegyűjtünk kellő számú matricát. Ezeket beváltva 70%-os kedvezménnyel vehetjük meg a játékokat. A Nestlé pedig három gabonapelyhébe, a Nesquik, a Chocapic és a Cini Minis dobozaiba csempészett egy kis Angry Birds-öt, CD-s játék formájában.

Az Angry Birds-öt 2009-ben, a finn Rovio Mobile fejlesztette ki, és hamar hatalmas siker lett belőle. A játék történetének egyik érdekessége, hogy a mérges madarak azért kaptak malacokat ellenségül, mert akkoriban a sajtó tele volt a sertésinfluenzáról, vagyis a H1N1-ről szóló hírekkel. Az Angry Birds-ből animációs filmsorozat is készült, melyet szintén a finnek készítettek, és amely tavaly márciusban debütált. 

KÉPGALÉRIA:

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat