Artyfaces - aukciós party Budapesten

Egy új exkluzív aukciós party bukkant fel Budapest szívében. Az ARTYFACES! Ígéretes fiatal művészeket ezzel az eseménnyel mutatunk be a kultúra iránt nyitott közegnek amellett, hogy a gyönyörű környezetben még egy egész estés szórakozást is kínál.

A formabontó aukcióra június 28-án 19 órától kerül sor az Egykettő Fröccsbárban az Ybl palotában. Az est házigazdája erdélyi "Supermen" Zsolt lesz, akit az RCKO FM rádió és a Magyar Császári PillanatMűvek zenéje segít a jó hangulathoz, vásárlási kedvhez és a kellemes szórakozáshoz.
 
Az alkotások a legkülönbözőbb módon lettek kiválogatva ígéretes kortárs művészektől. A nagy olajfestményektől, speciális grafikáktól kezdve a zen dobozokon át az egyedi tervezésű nyakékig, táskáig. Sőt, akár egy saját szonátával is távozhat valaki. A tételeket az axioart.com weboldalon nyomon lehet már az esemény előtt követni, sőt ajánlatokat is lehet rájuk tenni, ezzel is egy új izgalmat hozva az este elérkeztéig. 
 
A főszervező (Császári Flóra) elmondása szerint - Az ötlet azon alapszik, hogy különböző művészeti ágakat megismertessünk egymással és valamit a kultúrára adó budapesti társadalommal. Az alapja a rendezvénynek  maga az aukció, egy új köntösben, ahol 25 kortárs alkotást bocsátunk megvásárlásra. Az este egyben egy újfajta buli is, ugyanis élőzenével, DJ-ékkel, házigazdával, és afterpartyval lesz megfűszerezve. Szeretnénk, ha ez a kezdeményezés egy "jó ügy és jó buli" brand-ként kerülne a köztudatba.
 
19:00-22:00 Aukciósparty
 
Házigazda:
Erdélyi „Superman” Zsolt
 
Alkotók:
Duboczky Anna (grafikus)
Margócs Viktória Marion (Festőbűvész)
Szilágyi Rudolf (képzőművész)
Császári Gergely (pillanatművész)
Enter Team (bútortervező)
wonderLAB (csodalabor)
Zene: Magyar császári PillanatMűvek
 
22:00 órától Afterparty 

DJs : RCKO FM DJs
Omid Irani
YnS
 
 
 
 
 
ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat