Az Apple Oscar-gálás szpotjában Scorsese beszél az álmok megvalósításáról

A "Make a film with iPad" című videóban a híres rendező tettekre sarkallja az ifjú művészeket.

Az Apple-nek sikerül megszereznie Hollywood krémjét, amit mi sem bizonyít jobban, mint az a tény, hogy a vasárnap megrendezett 87. Oscar-gála szünetében levetített 60 másodperces szpotjuk alatt a sztárrendező, Martin Scorsese volt hallható.

A videó célja inspirálni munkájuk során a fiatal művészeket. A legérdekesebb, hogy Scorsese valóban elmondta ezt a beszédet 2014-ben, egy New York-i művészeti iskola nyitóünnepélyén.

Videó:

"Nem arról beszélek, hogy kövessétek az álmaitokat. Soha nem tartottam sokra e kifejezés inspirációs értékét. Az álmodozás jó módszer arra, hogy a munkafolyamat köznapivá váljon, míg a megszállottság az, ami segít keresztül jutni a bukásokon és a sikereken egyaránt, utóbbi ráadásul sokszor nehezebb is! Ha álmodoztok, alszotok. Fontos és szükségszerű, hogy mindig éberek és készek legyetek az új érzésekre, lehetőségekre és ambíciókra." Martin Scorsese

Az Adweek újságírója is megjegyezte, hogy nagyon szimpatikus és humoros egy ilyen realista üzenettel előállni egy olyan gálán, ahol minden évben vagy ezerszer hangzik el a "kövesd az álmaid" kifejezés. A videó lázasan dolgozó szereplői a Los Angeles County Hight School művészeti tagozatos tanulói.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat