Az ASUS Szuperkabin fogságában

Az ASUS kiszabadulós projektje még mindig tart. Ezen a héten a győriek törhetik fel a kódokat, hogy értékes nyereményekkel gazdagodhassanak. 

Augusztusban kezdte el járni az országot az ASUS Szuperkabin és a legénysége. Úgy döntött ugyanis a kütyü gyáros, hogy kipróbálja magát a most oly divatos kiszabadulós játékok világában. Szerveztek tehát az ötlet köré egy kisebb kampányt, mellyel most bejárják Magyarországot. A Szuperkabin nem más, mint egy látványosan megfestett gömbsátor. A jelentkezőknek (csapatonként 3-5 fő) mindössze negyed óra áll rendelkezésre, hogy megfejtsék a szupertitkos kódot és a gömbből kiszabadulva elnyerjék jutalmukat. A sátorban természetesen ASUS gépeket kell használni a feladatok helyes megfejtéséhez.

Eddig három helyszínen vert sátrat az ASUS-crew: Szegeden, Budapesten és Pécsett. Most azonban eljött az ideje, hogy a győriek is bizonyíthassanak, szeptember 27-én és 28-án ugyanis náluk ketyeg majd az óra. A játékra a www.akódküldetés.hu oldalon lehet jelentkezni, de csak azután, hogy sikeresen megoldottunk egy memóriajátéknak álcázott kvízt néhány ASUS termékről.

A kiszabadulás során jól jöhet némi információ is az ASUS mostani, legnépszerűbb termékeiről. Érdemes például tudni, hogy az ASUS Transformers Book szétszedhető, táblagéppé alakítható, vagy hogy az ASUS Taichi Ultrabook egy notebook és egy táblagép közös gyermeke. Az ASUS Zenbook Touch a most elérhető legfejlettebb ultrabook és akár egy kisebb táskában is elfér. Az ASUS Vivobook egy érintőképernyős notebook, amely összecsukva olyan vékony, hogy talán észre sem veszed. Végül de nem utolsó sorban érdemes egy pillantást vetni a játék előtt a PadFone 2-re is. 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat