Az Emmy-díjátadóra forgatott kisfilmet az AUDI a Breaking Bad főszereplőivel

Walter White és Jesse Pinkman ezúttal az „Épphogy Legális Zálogházat” vezetik, ám hogy ez mit jelent, csak a film végén derül ki.

Az AUDI hatperces videójában három Emmy-díjas színész játssza a főszerepet, ketten közülük a Breaking Bad sztárjai, a Walter White-ot alakító Bryan Cranston és sorozatbeli társa, Jesse Pinkman azaz Aaron Paul. Őket egészíti ki a Jóbarátokat időben megelőző sitcom, a Seinfeld női szereplője, Julia Louis-Dreyfus, aki legutóbb (szerintünk) az Exek és szeretők (Enough Said) című vígjátékban alakított nagyot.

Mindenféle gonosz spoilerezés nélkül a történet alapja, hogy Julia részegen, elirigyelve Celine Diontól, vásárol magának egy egész szigetet. Igen ám, de ezt ki is kellene fizetni valamiből. Úgy dönt tehát, hogy eladja az Emmy-díját a kétes hangzású „Épphogy Legális Zálogházban”.

A kisfilm sztorijának megértéséhez szükséges tudni, hogy Bryan Cranston a legjobb főszereplőnek járó Emmy-t vitte haza, míg Aaron Paul és Julia Louis-Dreyfus a legjobb mellékszereplő díját kapta annak idején. Az sem árt, ha rendelkezünk valamennyi előzetes ismerettel a Breaking Bad sorozatról, hiszen a csattanó csak ebben az esetben üt igazán nagyot.

Videó:

Ha valaki nem értené a vége poént, mi segítünk (de ilyen úgysincs):

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat