Az év tirpáksága: itt az szakítós app, a Binder

Srácok, most komolyan.

Emlékeztek, mikor jóval a Facebook éra előtt, rendszeresen nevetség tárgyát képezték azok az emberek, akik telefonon keresztül, vagy sms-ben szakítottak? Na, nekik van egy jó hírünk! Ma már ezt megtehetik egy applikáció segítségével is.

A Binder – Tennent’s sörcég saját szakítós alkalmazása – olyan mértékben pörgetett meg a forgószéken, majd lökött be az irónia őserdejébe, hogy elsőre nem is tudom merre induljak el, szóval elkezdem összezavarodva, majd talán kicsit még zavartabban befejezem.

Először is, mint említettem egy sörcégről van szó, aki készített egy Tinder-alapú applikációt kimondottan férfiaknak, amin keresztül egy ujjhúzással kilehet dobni a kedvesünket. Ajaj, rossz kezdés!

A készítők elmondták, hogy ha már van rengeteg oldal, ami megkönnyíti a randizást, miért nincs egy olyan, ami pont a szakítást könnyítené meg? Na jó, ez kezd komolyra fordulni.

Aztán elmondták azt is, hogy a Wellpark nevű vígjáték sorozatukhoz készítették "viccből" és promóciós célokból, valamint az applikáció által küldött, automatikus üzenetek is annyira klisések – „nem miattad, hanem miattam”, „olyan mintha egy rémálomban élnék, amiből nem tudok felkelni” –, hogy lehet, mégis van benne egy jó adagnyi ironikus attitűd. Most mi van?

„Reméljük, akik Binder-üzenetet kapnak, szintén megpróbálják humorosan felfogni a dolgot”. Azt hiszem, kezdek eltévedni.

Én a cikk végéig azt hittem, hogy tényleg csak valami pszeudo-reklámfogás egy nemlétező dologról, de egyes források szerint hamarosan elérhető lesz Androidon és iOS-on is, és a lányoknak sem kell csüggedniük, mert hamarosan elkészül számukra a Bindim (a női verzió) is. 

via Huffingtonpost

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat