Az ikonikus üveg csókja – ezúttal magyar sztárokkal

A Coca-Cola legendás kontúrpalackja idén ünnepli 100. évfordulóját. Az ehhez kapcsolódó „Kiss Happiness” kampány hazai hírességek részvételével folytatódik tovább, akiket Marilyn Monroe-hoz és Elvis Presley-hez hasonlóan megcsókol a Coca-Cola híres üvege.

Az üvegből ivás gesztusát csókként értelmező kampány egyes darabjai már feltűntek korábban itthon, most azonban a popkulturális ikonok fotói mellett, magyar hírességek és zenei ikonok mutatják meg ezt a csókot. Alföldi Róbert, Majka, Radics Gigi, Tóth Gabi, Jakabos Zsuzsa és Fluor Tomi lesznek a kampány arcai, akiket májustól óriásplakátokon és magazinok lapjain láthatunk majd abban a pillanatban, amikor megcsókolja őket a legendás Coca-Cola palack.

A magyar fotókat Éder Krisztián divat- és portréfotós készítette, aki a munkával kapcsolatban azt mondta: „Nagy örömmel fogadtam el a Coca-Cola felkérését a magyar ikonok és a legendás palack csókjainak megörökítésére. Jó volt ezzel a csapattal együtt dolgozni, élveztük a közös munkát és bízom benne, hogy a végeredmény mindenki tetszését elnyeri majd”

A fotózásról hangulatos werkfilm is készült:

A „Kiss Happiness” nemzetközi arcai Rita Ora brit énekesnő és az Avicii néven ismertté vált svéd lemezlovas, Tim Bergling, akiket a híres amerikai sztárfotós, David LaChapelle kapott lencsevégre.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat