Az Internetek Világnapján robbantsuk fel az Internetet!

Ezzel a nagyon menő Arnold Schwarzenegger kampánnyal. 

Nem kell megijedni, nem a kormányzói posztért kampányol megint. A 67 éves ex-testépítő/ex-kormányzó/filmsztár/legenda/két lábon járó mémgyár második éve áll be az After-School All-Stars (AS AS) (mennyire érdekes, hogy még a monogram is egyezik!) program mögé, „aminek keretein belül jelenleg 15 amerikai nagyváros 87 377 szegény sorsú gyereke kap az iskolai órákon túli nevelést és tanácsadást”. A programot nagyon sokan támogatják adományokkal mind magánszemélyek, mind nagyvállalatok is.

Tavaly egy szerencsés adományozó tankkal hajthatott át mindenfélén az őrülten kacagó a szivarozgató Arnold úr társaságában, idén viszont robban a dili-bomba és a „Robbantsunk fel minden szarságot” kampány keretein belül tényleg fel lehet majd robbantani minden szarságot a nemes cél érdekében: ruhásszekrényt, régi autót, gumimacit.

Ha valaki, aki olvas minket, adományoz és kisorsolják egy valamit tartson észben: ha robban valami mögöttünk csak nyugodtan, lazán sétálunk el tőle, miközben a kamera a rezzenéstelen arcunkat veszi. 

 

via Index

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat