Az megvan, mikor két here beszélget?

Fura alsógatya reklám Ausztráliából.

Férfiaknak nem olyan egyszerű alsónadrágot eladni. Ez – és itt most élnék némi sztereotíp leegyszerűsítéssel annak köszönhető, hogy a többséget teljesen hidegen hagyja a téma, vagy ha mégis eszébe jutna valakinek fehérneműkről ábrándozni, az többnyire nem egy flanel jégeralsó, hanem egy női bugyi. Illetve annak levarázsolása, de ez most egészen messzire vinne.

A Clemenger BBDO is tisztában van a helyzettel, ezért a Bonds fehérnemű márka új kampányához elővették a legelszálltabb, humoros ötletüket, ami elég figyelemfelkeltő lehet, hogy átjusson a célcsoport ingerküszöbén.

 A „The Boys” egy három szpotból álló sorozat első darabja. Legpontosabban talán a „minimalista hereszínház” kategóriájába lehetne sorolni, ha létezne ilyen. A videóban két antropomorfizált és eltérő személyiségű, kiválasztószerv mindennapjaiból láthatunk részleteket. A drámai alaphelyzet sok kellemetlenség (egy rossz helyre érkezett rúgás? hideg?) és viszontagság után, nyugvópontra jut a végére és talán nem árulok el nagy titkot azzal, hogy ennek oka az extra kényelmes Bonds alsógatya lesz.

A kivitelezés és a koncepció elég szórakoztató ahhoz, hogy érdekes lehessen a folytatás, másrészt simán el tudnám képzelni ugyanezt színpadra állítva egzisztencialista drámaként is.

via lbbonline

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat