Beckham középső fia született reklámarc!

A Burberry karácsonyi videóját elnézve lehet, hogy a kis Romeo a foci részét ki is hagyja a karrierépítésnek, és egyből a sajátmárkás cuccok világába veti magát.

Íme Beckham whisky-reklámja, amit Guy Ritchie rendezett neki!David és Victoria Beckham második fia, a 12 éves Romeo kapta a Burberry 2014-es karácsonyi kampányában ("From London With Love") a főszerepet. A kisfiút több mint valószínű, hogy reklámőrült szülei juttatták a szerephez, de ez talán nem is olyan nagy baj. Romeo ugyanis nagyon helyes gyerek, és ami azt illeti, szuperül táncol. Az iránta érzett szimpátián némelyeknél változtathat az, hogy jelenlegi frizurája a korai Biebert idézi. Slusszpoén, hogy a videó végén Romeo belebikázik a műhóba. (Tiszta apja!)

A több, mint 4 perces zenés-táncos produkcióban egy komplett tánccsoport mellett szerepel egyedüli gyerekként, de mint ahogy arra korábban utaltunk, remekül megállja a helyét. Pozitívumként még az is kiemelhető, hogy maguk a termékek, vagyis a ruhák nincsenek középpontban, de néhány szépen megkomponált felvétellel azokra is felhívták a nézők figyelmét. A kisfilm elkészítéséhez az ihletet a korai, mozikban vetített filmmusicalek stílusa adta. A történet pedig egyszerű, egy fiatal pár megismerkedését és szerelembe esését mutatja be. Kellemes meghatódást!

Videó:

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat