Bevállalós űrlény boncolás

A tudósok nem annyira azonosítatlan rágcsálnivalót találtak.

Egy chipsreklámban kötelező elem, hogy egy adott ponton valaki jóízűen elfogyasztja az éppen promotált ropogtatnivalót. Na de, mi van akkor, ha ezt éppen egy frissen felboncolt földönkívüli hasából szedték ki?

Hát, a szabály az szabály.

Bár elég zavarosan indul a Space Raiders legújabb szpotja, egy idő után rájöhetünk, hogy éppen egy lezuhant repülő csészealj romjainál készült „archív” felvételeket láthatunk. Aztán persze, a megszokott forgatókönyv szerint meg is találják az űrhajó utasát, amit komoly tudósok módszeresen elkezdenek feldarabolni.

Annál a résznél, mikor chipset találnak az idegen lény hasában, kicsit megemelkedhet a szemöldökünk.

Mikor ezt az egyik tudós megeszi, még jobban. 

De amikor bejön a szlogen, miszerint: „Segíts megenni a gyerekeiket, mielőtt elfoglalják a Földet” és rájövünk, hogy a rágcsálnivalót egy halott űrlény magzatával azonosítják, na, akkor marad igazán tátva a szánk.

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a Space Raiders egy hagyományosan filléres kukorica chips, ami már nagyon régóta az angol piacon van és nem is akarja magát prémium brandként eladni. Azért egy ilyen szintű trash videót bevállalni, még tőlük is erős. Le a kalappal a BMB ügynökség előtt!

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat