Bici néni rekordkísérlete

Két új szpottal jelentkezik a Telekom az Inspiráljuk Egymást platformhoz kapcsolódó kampány második hullámában.

A kampány keretein belül átlagos felhasználók oszthatják meg személyes történeteiket, hogy ezzel bíztassanak másokat a cég különböző szolgáltatásainak igénybevételére. A két új videóban is történeteket ismerhetünk meg, amik bemutatják a 4G-s hálózat gyorsaságának és azonnali elérhetőségének előnyeit a mindennapi életben.

Az első, kevésbé érdekesben egy sunyi csajozógép segítőkész fiatalember segít egy vonatjegyét elvesztett lányon:

A második ezzel szemben sokkal izgalmasabb. Ebben megismerhetjük 87 éves sakkmester Bici nénit, aki egy tablet és mobilnet segítségével, online mérkőzések során igyekszik megdönteni a legtöbb szimultán lejátszott sakkpartik Guinnes-rekordját.  A jelenlegi 13 545 meccses világrekord megdöntésében júniustól bárki segíthet Bici néninek, aki ellátogat a 4Gsakk.hu oldalra és játszik vele egyet.

A videókat a DDB készítette a Magyar Telekomnak. Kreatívigazgató: Tordai Péter, creative grouphead: Juhász Éva, art director: Csővári Nóra, szövegíró: Bodnár Bence. A gyártást a Small's Film végezte, producer: Tarnai Petra, rendező: Kostil Luka, operatőr: Erdélyi Mátyás, Garai Gábor, gyártásvezető: Erős Iván.

via Kreatív Online 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat