Borsodi lett a siófoki Beach névadója

Akár „habos partnak” is hívhatnánk az idei balatoni nyár leghosszabb koncertfolyamát, hisz a siófoki Beach Club mellé idén „az élet habos oldalát” népszerűsítő Borsodi állt főszponzorként.

„Minden hétvégén fesztivál” felkiálltással a programhömpöly június 21-én indul és tart augusztus végéig.Leánykori nevein üdítőmárkát használva 1996-tól, tehát már 17 esztendeje folyamatosan a Balaton fővárosának szórakoztató-, és sportközpontja, egyben hazánk legmozgalmasabb strandja, a siófoki Beach Club. Az ország legnagyobb, mintegy 10 ezer m2-es fehérhomokos vízpartja idén már a Borsodi előnevet viseli. “A söripar számára a nyár a kiemelt időszak, a nyaralás, a strandolás olyan fontos fogyasztási alkalmak, ahol a jelenlétünk kulcsfontosságú” – mondta Balássy Árpád, a Borsodi márkamenedzsere – “szívesen lettünk tehát partnere az egész nyáron át fesztiválhangulatot kínáló eseménynek.“ A márkamenedzser elmondta, hogy sörgyár teljes termékválasztékával, “egyedi, a cool bulihelyek hangulatát megteremtő dekorációval” járulnak hozzá a rendezvénysorozathoz.

Siófok emblematikus, nyaranta mintegy 150.000 látogatót szórakoztató strandja támogatók sorának nyújt megjelenési, részvételi lehetőségt. Az idei nyáron a Borsodi Beach támogatók közt ott van a Fütyülős, a Bomba, és az osztrák Grapos üdítőmárka és a SAMSUNG. Médiapartnerek a Joy, a VIASAT3, Music FM, a PART FM 92.6, a Soundhead, a Partyzoo, a Lounge rádió és a Season Media Group és a kriszfoto.hu portal. Jelen van továbbá divatiparból a Baby-G, a Retro, DC, a MissQ. S event-jelenléttel ott van még az F1 Fitness, a Dolce Dance, a Strike Zone, a Scitec Nutrition, a Harley Davidson, a Smiling Bar, a BossaBall, a Maszka Színház és szintén a támogató márkák közt van a Nera Kritis víz és a Primeros óvszer.

A nyári estéket partyk és koncertek változatos sora tarkítja. Szerdánként Beach Party hangulat tölti be a vízpartot. Péntekenként a honi lemezlovas-gárda élvonalából hívnak vendégeket, míg szombatonként a nemzetközi partyélet ismert DJ-i pakolják majd a lemezeket. A nyítóbulin Caramel ad koncertet, szimfónikus kísérettel és a további hazai felhozatalban már biztos hogy lesz Hooligans, Anima Sound System, Compact Disco és R-Go koncert és a vezető hazai DJ-k mellett a Beach vendége lesz Steve Lawler, az egyik legbefolyásosabb DJ és producer valamint Ferry Corsten, aki számos díjat és aranylemez megjelenést tudhat magáénak, többek közt többször is megnyerte az év Legjobb Dance DJ-jének járó díjat, és nyert Ibiza DJ Awardot.

A Beach nemcsak a programjaival, hanem minőségi vendéglátásával is igyekszik csalogatni a közönséget. A területen fagyibár, koktélbár, étterem és több bárpult hívja az éhező-szomjazó közönséget. Mindezeken túl egy VIP terasz is, mely a vendéglátás mellett közvetlen rálátást nyújt a nagyszínpad programfolyamára.

A belépő árai bulifüggőek, de 1500 és 2990 forint között lesz a maximum. Limitált mennyiségben VIP jegy is igényelhető, 5000 Ft-os áron. És a lányoknak – a nyitóbuli kivételével- péntekenként éjfélig ingyenes.


SzK
(reklámipar)

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat