Braun stílus

Kik azok? Időtlen idők óta a középpontban állnak, dollár milliókat kaszáltak velük, sosem mennek ki a divatból, egy csomóan odáig vannak értük, és a pasik szívesen hasonlítanának rájuk. Szuperhősökről beszélünk. Ismét. A Braun az ő jegyeiket használta fel legújabb kampányához. Lássuk, hogyan sült el!

A márka Precison Prevail címszóval promotálja Cruzer Beard & Head termékét, a szakállba vágott S betűvel, pókkal és denevér mintával. Az üzenet egyértelmű: olyan precíz elektromos borotvát gyártottak, amellyel az egészen aprólékos mintákat is lehetséges az arcra varázsolni. Amellett persze, hogy első osztályú termék, prémium minőséggel, amely használata után minden férfi szuperhősnek érezheti magát.

Sokakat persze megnevetett és csodálkozásra sarkall, de a lényeget - vagyis a figyelemfelkeltést - mindenképpen elérte. A napokban került a nyilvánosság elé, de már rengetegen jelezték pozitív véleményüket a Facebookon.

A termék tehát adott, és a lelkesedés is megvan. Talán egy új trend kezdetének lehetünk tanúi, és hamarosan sok- sok szuperszakáll fog a városban kószálni, repülni vagy éppen aktuálisan életeket menteni. Mindenesetre furcsa lenne az biztos.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat