Bulimiás ikrek adnak el luxusékszereket

A művészetben mindent szabad, a divatfotók pedig akkor jók, ha provokatívak. Ennek jegyében készült a Schield ékszermárka legújabb kampányfotó sorozata. 

A legújabb botrányos divatfotó sorozatot Diego Diaz Marin-nak köszönhetjük, aki „Rendetlen ikrek” címen készített fotókat a mindössze öt éves Schield luxusékszer márkának, melyet Roberto Ferlito alapított. A képeken (feltehetően) az látható, ahogy az egyik nővér igyekszik hányásra bírni a másikat. Erről pedig mindenkinek a bulimia ugrik be először. Hozzá kell azonban tenni, hogy nem ez a tevékenység áll a sorozat középpontjában, a 9 fotóból mindössze három ábrázol effélét. A maradék hat képet is alaposan megfigyelve érdemes megemlíteni a lányok frottír zoknijait, illetve a papától nyúlt pacskerokat is.

Ferlito ékszerei nagyok és csillognak is, más szóval hangsúlyosak. A bulimiát vagy más evészavarokat ábrázolni pedig nem tilos, de nem is túl jó ötlet, ha reklámfotókat készítünk. A fényképek célja egyébként nagy valószínűséggel nem az, hogy önmaguk meghánytatására ösztönözzék vásárlóikat, hanem inkább a hírverés. Úgy tűnik Cara Delevingne nem volt elég meggyőző.

Képgaléria:

 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat