Büntető szupermenőség Németországból

A német humorral kapcsolatban eddig is voltak fenntartásaink, de erről a reklámról egyszerűen nem tudjuk eldönteni, hogy mit gondoljunk.

Supergeil, azaz szuperkúl, hirdeti a német Edeka szupermarketlánc legújabb reklámja. És hogy mi szuperkúl? Minden. A vécépapír, a szusi, az Edeka, te, én, és persze Friedrich Lichtenstein, a középkorú elektropop-énekes. 

A német Wikipedia alapján nem sikerült teljes képet alkotnunk az úriember pályájáról, de szemmel láthatóan kényelmesen érzi magát bárhol. Van valami a videó esztétikájában, ami a Gangnam Style-t idézi, de annak hiperaktív ugrálásával ellentétben itt minden abszurd pillanaton lustán elidőzünk. A vizuálisan is erős jeleneteken a középtempós zene csavar csak igazán, főleg Lichtenstein mániákus dörmögésének köszönhetően, amit igazán megtarthatott volna a saját hálószobájába.

Kisebb meglepetésünkre a videót azt a Jung von Matt ügynökség jegyzi, akik a DHL-es gerillavideót is készítették. Lassan már azt kell mondanunk, hogy sok lesz a kreativitásból, srácok.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat