Chewbacca és BB-8 kalandjai a Csillagrombolóban - itt az eddigi legeredetibb Star Wars reklám

A Verizon és Wieden + Kennedy New York berántotta Az ébredő Erő stábját.

A Star Wars hype- és marketingvonat megállíthatatlanul robog tovább, a különböző márkák pedig igyekeznek mindent megtenni, hogy valahogyan összekapcsolják magukat az év legjobban várt filmjével (és úgy általában a Csillagok Háborúja univerzummal).

Hogy ez ne süljön el furán vagy erőltetetten (hmm Riska tej, valaki?), ezért a W + K New Yorknál úgy gondolták, hogy ha jól akarják csinálni, akkor a lehető legautentikusabb forrásokat kell megkeresni a siker érdekében.

Nem is vacakoltak sokat, a Verizon új karácsonyi kampányához megkeresték JJ Abramst személyesen, aki örömmel részt vett az egész reklám kreatív folyamataiban, a megfelelő rendező megtalálásától, a legtökéletesebb látvány és hang megteremtéséig.

Ez lett a végeredmény:

Ez azért van, mert gyakorlatilag az új film csapata készítette. A rendezői székben Tommy Gormley, Az ébredő Erő co-prudecere és első rendezőasszisztense ült, sőt még a film operatőrét Dan Mindelt is sikerült mozgósítani. A felvételek ugyanabban az angliai Pinewood Studiosban forogtak, ahol a film és ugyanolyan anamorfikus lencsékkel és filmmel dolgoztak. Gyakorlatilag olyan lett, mint Az ébredő Erő egy kimaradt jelenete.

Legyen már egy hónappal később!

via Co.create

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat