Conchita Wurst topmodell lett

A párizsi divathéten Jean Paul Gautier divattervező modelljeként szaladgált a kifutón.

Manapság a divat és a provokatív szavak kéz a kézben járnak. Erre jó példa a múlt hétről a luxusékszereket reklámozó bulimiás ikrek fotósorozata és most Conchita Wurst szupermodellként való bemutatása.

A 2014-es Eurovíziós Dalfesztivált Ausztria színeiben megnyerő Conchita már eddig is megosztotta az embereket. Sokan gondolják úgy, hogy a hölgy viccet csinál a transzneműekből, akik gyakran egy egész életen át szenvednek, amiatt, hogy "rossz" testbe születtek. Mások egészen egyszerűen csak ízléstelennek tartják. Megint mások pedig az imádatig szeretik őt.

Jean Paul Gautier az utóbbiak közé tartozik. Néhány évvel ezelőtt ismerte meg Conchita-t, amikor a művésznő ellátogatott egy divatbemutatójára. Így emlékszik erre vissza:

"Már akkor is imádtam a megjelenését, és nagyon boldog voltam, amikor hallottam, hogy ő képviseli majd Ausztriát az Euróvíziós Dalfesztiválon! Amikor pedig meg is nyerte, borzasztóan örültem! Mindig mondtam, hogy a szépség nem csak egyféle lehet, és Conchita meg is mutatta, hogy megállíthatatlan. Ráadásul nagyszerűen néz ki ezekben a ruhákban!"

A bemutatón egyébként Conchita az bemutató utolsó felvonásában szerepelt, ami a divatszakmában nagyon nagy megtiszteltetés, hiszen itt általában a tervező kedvenc vagy leghíresebb modellje lép fel.

KÉPEK ITT!

Videó:

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat