Csodálatos bikinik egy mellre!

A Monokini 2.0 elnevezésű projektet finn tervezők indították útjára, hogy bebizonyítsák, nem a két mell teszi nővé a nőket. Modelljeik mind mellrákból felépült hölgyek, akik bátran vállalták a fotózást, noha testük hatalmas változásokon ment keresztül. 

Egy csapat fiatal finn divattervező indította útjára a Monokini 2.0 elnevezésű projektet, melynek keretében olyan modelleket fotóznak, akik a mellrák elleni küzdelem során emlőeltávolító műtéten (masztektómián) estek keresztül. A szerencsésen felépült hölgyek a hétköznapi ember számára felfoghatatlan megpróbáltatásokon mentek keresztül, nagy árat fizetve az életért. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy az embert, illetve jelen esetben a nőt nem a külső jegyei, nem két mell határozza meg. Az alábbi képgalériában látható nők tehát azért vállalkoztak a bikinis fotózásra, hogy bebizonyítsák, a nőiesség belülről fakad, ha ott minden rendben, akkor a külvilág éppoly vonzónak talál majd, mint korábban. Abba is érdemes belegondolni, hogy gyakran testileg "egész" nőknek sincs annyi önbizalma, hogy fürdőruhában fényképezkedjenek, már csak ezért is felnézhetünk rájuk. A fürdőruha kollekció pedig bámulatosan szép!

"Az első nő, aki modellt állt a Monokini 2.0 projekthez Sirpa volt, akit a Finn Mellrák Egyesület egyik találkozóján ismertünk meg. Miután közzétettük Sirpa fotóit, rengeteg érdeklődő üzenetet kaptunk. Minden modellünk azután vette fel a kapcsolatot velünk, hogy látták ezeket. Modellt állni egy fürdőruha fotózáson mindenkinek nagy lépés, főleg olyan hölgyek számára, akiknek a teste radikális változásokon ment keresztül. Ebből az okból kifolyólag a Monokini 2.0 csapata úgy gondolja, minden modellünk hatalmas lelkierőről tett tanúbizonyságot. Valahányszor a képekre nézünk, elámulunk a bátorságukon!" - olvasható a csoport weboldalán. (A Facebook oldalukat pedig itt találod!)

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat