Csodálatos hétköznapok az IKEA jóvoltából

Az IKEA UK and Ireland új kampányt indított "A csodálatos hétköznapok címmel". Az első videóban egy portugál erdőn ámulhatunk, melyet többszáz energiatakarékos IKEA lámpával világítottak ki. 

Az IKEA UK and Ireland új kampányában az energiatakarékosságon és a fenntarthatóságon van a hangsúly. A projekt "A csodálatos hétköznapok" elnevezést kapta. Első videójukban egy meseszép portugál erdőt csodálhatunk meg, melyet több száz energiatakarékos LED izzóval világítottak ki. A film alatt hallható szöveg: "2016-ra csak energiatakarékos LED villanykörték lesznek kaphatók nálunk. Néha a kis dolgok is nagy változásokat hoznak." A reklámfilmet három éjjelen át forgatták, ami nem is tűnik olyan soknak, tekintve a képeken látható erdő méretét. A kampány részeként az angol és ír IKEA honlapján tippeket olvashatunk az energiatakarékosságról, sőt a rádióban is hallhatjuk őket. Április 12-én a vállalat különleges lakberendező vásárt tart, melyre csak IKEA FAMILY tagokat hívnak majd meg. 

"A csodálatos hétköznapok" elnevezés azokat a mindennapos cselekményeket igyekszik ünnepelni, mint például a gyerek keltése és iskolába terelése reggel, vagy ebben az esetben egy magas fogyasztású izzó energiahatékonyra cserélése. Peter Wright, az IKEA marketing managere elmondta: "A villanyszámlán való spórolás komoly gondot jelent sok angliai embernek, ezért úgy éreztük, itt az ideje tanácsokkal ellátni a vásárlókat arról, hogyan takaríthatnak meg némi pénzt. Emellett ez egy lehetőség számunkra arra, hogy megmutassuk, kik is vagyunk és mi az, amiért kiállunk, ennek pedig a fenntarthatóság az egyik legfőbb eleme." Ezután még arra is tett utalást, hogy a környezettudatosság benne van az IKEA vállalat DNS-ében. 

The wonderful everyday:

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat