Cuki tanácsadókat mozgósít a Mentos

Mi történik, ha a felnőtteknek gyerekek mondják meg, hogy mit csináljanak?

Legtöbbször szemöldökráncolással reagálunk, ha egy márka aranyos kisgyerekeket mozgósít a termék elpasszolásához, de a BBH London megmutatta, hogy lehet ezt úgy is csinálni, hogy nem kapunk azonnal 2-es típusú cukorbetegséget, vagy nem próbáljuk meg kirakni a reggelinket a klaviatúrára.

A Mentos Amerikát, az Egyesült Királyságot és Európát érintő, „Who Says No To Mentos” szlogennel futó, nagy brand újrapozícionálásának első állomása az alábbi videó.

A könnyed és szórakoztató prank jellegű szpotban félénk színészek felnőttek kapnak egy-egy fülest, aminek a másik végén profi mentorok igyekeznek segíteni nekik, hogy vetkőzzék le az emberek nagy részére jellemző zárkózottságukat, és teremtsenek kapcsolatot idegenekkel. A csavar az egészben, hogy ezek a tanácsadók valójában 4-5 és kiskölykök, akik a legnagyobb könnyedséggel teremtenek megkapóan kínos szituációkat.

A kedvencem talán a következő párbeszéd:

„- Most már barátok vagyunk?”

 - Nagyon érdekes vagy!

 -  Tényleg?

 -  Borderline pszichotikus, de nagyon érdekes!”

Persze a videó végén előkerül minden esetben egy Mentos, amit nem utasít vissza senki. De ez kötelező kör, talán nem is annyira zavaró.

via lbbonline

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat