Cukisággal nyerte meg a Chevy az Oscart

Egy gyakorlatilag fillérekből forgatott kisfilmmel reklámozott a Chevrolet az Oscar szünetében. Minket megvettek kilóra a cukisággal.

Az idei Oscar alatt a Chevrolet úgy döntött, hogy a Mofilmmel közös pályázatuk nyertes kisfilmjét vetítik reklámként. És milyen jól tették! Az egyperces kisfilmben néhány kisgyerek készíti el élete első filmjét, amit a Speed Chaser (Sebességhajhász) címre keresztelnek. Az egyik főszereplő pedig természetesen egy Chevrolet Cruze típusú személygépjármű.

Nem csak ezért nyilvánvaló az első pillanattól, hogy a Chevy állja a forgatás számláját, mégis megússza az erőltetettség látszatát. A videó rendezői, Jude Chun, Eunhae Cho és Sunyuong Hwan olyan természetességgel közelítenek a témához, hogy a kocsi jelenléte nem tolakodó egy pillanatra sem. Mert hát mi másról forgatna filmet egy kisgyerek, mint Apa autójáról? 

A másik szépsége a dolognak, hogy mindössze négyezer dollárból forgatták egy nap alatt. Persze itthon ez nem vág mellbe senkit, de az Oscar alatt valószínűleg ez volt a legolcsóbban készült egy perc az amerikai tévében. Chun az Adweeknek elmondta, hogy a forgatást nagyban inspirálták a saját gyerekkori filmezős élményei. 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat