Daniel Craig motorcsónakon menekül a Heineken új szpotjában

Hát persze, hogy, mint James Bond.

Ahogy közeledik a Spectre bemutatása, úgy szaporodnak a kapcsolódó reklámok is. A Sony után most a Heineken igyekszik minél többet profitálni a népszerű filmes árukapcsolásból.

Azt már a márkától megszokhattuk, nem kispályáznak, ha látványos szpotokról van szó. Míg a Sonynak csak egy mellékszereplőre futotta, addig a Heineken magát, a 007-es ügynököt küldi képernyőre, Daniel Craig személyében.  

A „The Chase” egy másfél perces pörgős motorcsónakos üldözés, amibe véletlenül belecsöppen egy random vízisíelésre készülő lány, aki aztán besegít Bondnak, hogy meglegyen a hepiend. Közben azért, kioszt néhány üveg sört is.

A Wieden + Kennedy Amsterdam, a forgatáshoz többeket megszerzett a Spectre eredeti stábjából annak érdekében, hogy a végeredmény a lehető legautentikusabb legyen. Ehhez képest érdekes, hogy a videó mennyire hasonlít sok más (szintén magas színvonalat képviselő) Heineken reklámra. 

A globális kampány legnanagyobb dobása valószínűleg nem ez lesz, hanem a világ első űrből készített szelfije (Spyfie), amit majd hamarosan bemutatnak.

via: lbbonline

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat