David Bowie a Louis Vuitton új reklámjában

A 66 éves zenész énekel, zongorázik és szexi, mint mindig. 

A Louis Vuitton legújabb reklámjához nem mást, mint a legendás David Bowie-t szerződtette egy dal erejéig. Mivel egy nagy horderejű divatcég reklámjáról van szó, így az eredmény alapvetően gyönyörű képek halmaza elhanyagolható történettel. Valamint következtethetünk erre a rendező, Romain Gavras stílusából is, akinek előző munkája a Robert Pattinson közreműködésével készült Dior Homme reklám volt. Az mindenesetre bizonyos, hogy ebben a kisfilmben Bowie egy velencei álarcosbálon az „I’d rather be high” című, legújabb albumáról származó dalát énekli, mintegy szerenádot adva Arizona Muse modellnek, aki az eseményre hőlégballonnal érkezik, majd hajóval távozik.

A reklám folytatása a tavaly novemberi L'Invitation au Voyage című Louis Vuitton-kampánynak, aminek TV szpotjában (ami a márka legelső televíziós reklámja volt,) Arizona Muse a Louvre-t futja körbe, majd az ominózus hőlégballonnal távozik a helyszínről.

A kampány nevéből ítélve, valamint a reklámbéli elhajózás-motívumot tekintve biztosak lehetünk abban, hogy folytatása következik.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat