Deadpool, mint romantikus vígjáték?

Vicckampányt kapott a véres képregényfilm.

Hosszas huzavona és Ryan Reynolds személyes küzdelme után, végre elkészült és hamarosan a mozikba kerül a Marvel univerzum egyik legőrültebb karakterének saját filmje, a Deadpool.

Mivel a premier nagyon közel van a Valentin-naphoz, a 20th Century Fox-nál úgy döntöttek, hogy kicsit megviccelik a képregényfilmekben járatlan mozilátogatókat, és egyben lelkesen összekacsintanak a karakter rajongóival (Deadpool mindig is híres volt a gyilkos humoráról. Szó szerint.).

A film promotáláshoz, olyan óriásplakátokat csináltak, amik alapján simán azt hihetné bárki, hogy egy könnyed romantikus filmről van szó. Ideális randifilm Valentin-napon. 

Nem tudom, hogy az internet korában sikerül-e bárkinek átverni a barátnőjét, barátnő jelöltjét és ez alapján becsalogatni moziba, de biztos, hogy az első lefejezés, csonkítás után hatalmasat fog ülni a poén.

A vicckampány akkora siker lett a rajongók körében, hogy már trailert is készítettek a film nagyon sajátos értelmezéséhez (elvégre tényleg van benne valamilyen romantikus szál is) :

Bónusz: A komolytalanságot megfejelve, ezzel az emoji óriásplakáttal is megbombáztak jó pár amerikai közteret. Nem érdemes sok mindent hozzá fűzni.

via Adweek, CreativityOnline

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat