Díjat kapott a SKY Marketing

A COOP üzletlánc komplex márkaépítéséért nyerte el az ügynökség a Sándor Imre PR-Díjat. Sajtóközlemény-szemle rovatunk különkiadása következik.

A Magyar Public Relations Szövetség idén is Sándor Imre PR-Díjjal jutalmazta a szakmailag legjobbnak tartott ügynökségi munkákat. A pályamunkák között a SKY Marketing kapta a legmagasabb pontszámot a COOP üzletlánc komplex márkaépítéséért.

Szeles Péter, a Magyar Public Relations Szövetség elnöke a díj indoklása során kiemelte, hogy a SKY Marketing által lefektetett üzenetrendszer tudatos kommunikálása és a vállalati szintre emelt CSR stratégia példaértékűen erősítette a COOP üzletlánc reputációját.

Az ügynökség évek óta részt vesz a COOP marketingstratégia kidolgozásában, ezáltal a cégimázs és a márka építésében. Az ügynökség joggal érdemelte ki a legmagasabb pontszámot pályamunkájáért, hiszen mind a klasszikus ATL kampányokban és promóciós aktivitásokban, mind a PR és CSR stratégiában a vállalat etikai normarendszere és értékrendje következetesen megjelenik.

A SKY Marketing büszke rá, hogy a hírnévmenedzsment eszközeivel hozzájárulhat a Coop bolthálózat sikerességéhez.

Címlapképünkön Sándor Andrea, a díj névadójának a lánya, és Széles Anikó, a SKY Marketing tulajdonos-ügyvezetője látható.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat