Dühöngőszoba a MÜSZI-ben

Végtére is dolgokat törni kulturált körülmények között úgy, hogy nem neked kell utána takarítani, meglehetősen szórakoztató.

Hétfő este volt szerencsénk megtekinteni, valamint kipróbálni Magyarország, sőt Európa első dühöngőszobáját, melynek neve is ez: Dühöngő RageRoom. Nem ámítás, tényleg azt jelenti, amit a neve, valamint honlapja ígér: egy szobát, ahol büntetlenül kiadhatod felgyülemlett vélt vagy valós sérelmeidet. Ez mondjuk félrevezető, NEM egy gumiszobáról van szó. Úgy kell elképzelni, hogy vannak választható csomagok (itt a lista) - kis társaságunk például a férfi-női résztvevők 2:2-es arányát figyelmen kívül hagyva az Angry Housewife csomagot választotta, ami hagyományos konyhai kiegészítőket tartalmaz, értsd poharak, tányérok, üvegek, tárolók. Ami nagyszerű ötlet, hogy ezeket a tárgyakat nem feltétlenül csak úgy a vakvilágba kell hajigálni, a tulajdonosok klasszikus kínai elemes állatok mozgó céltáblának való használatával spékelik meg az élményt.

Egy ilyet konkrétan szétdobtam egy tányérral. Zseniális élmény!

Az ötletgazdák régóta érlelték már magukban egy ilyen helyiség kialakításának gondolatát, mely egyszerre segít feldolgozni a feszültséget, és annak kiadását pedig pozitív élménnyé formálja. Hozzátenném, hogy a másik dolog, amitől nagyon működik, hogy alkoholos filceket is kaptunk, amikkel ráírhattuk frusztrációinkat az éppen földhöz vágandó tárgyra, és ez bármennyire is egy kézenfekvő ötlet, mégis nagyban megnövelte szórakozásunk mértékét. Sőt, arra is van lehetőség, hogy az előre bejelentkezett csapatok, illetve résztvevők kiválasszák ellenfeleiket, akár még fényképet is nyomtatnak neked állandó frusztrációd tárgyáról, vagy megpróbálják beszerezni annak a tárgynak a mását, amin ki szeretnéd tölteni mérgedet. Szóval a lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelen, mind „ellenfél”, mind az azt legyőző felszerelés tekintetében. Menjetek egyedül, barátokkal, kollégákkal, zúzzátok a nyuszikat!

Dühöngő RageRoom Facebook

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat