Durexperiment - Nem a méret a lényeg

Talán még sokan emlékeznek a Sylvester Stallone és Sandra Bullock főszereplésével készült A pusztítóra, amiben a főhősök érintkezés nélkül, egy trükkös bádogfedővel létesítettek egymással szexuális kapcsolatot.

Ott ugyan még nem tart a tudomány mai állása, hogy az agyunkat stimulálva kergessen minket felhőtlen örömök közé, az Apple legújabb applikációja viszont mintha óvatos lépéseket tenne ennek irányába. A Durex Fundawear-re keresztelt alsóneműjébe olyan stimulátorokat helyeztek, melyeket párunk az iPhone-járól, akár a világ másik feléről is aktiválni tud, ezzel okozva nekünk kellemes, alkalmanként meglepő perceket. Mert képzeljük csak el, milyen - számunka - vicces szituációkhoz vezethet az, ha kedvesünket épp egy fontos tárgyalás, megbeszélés, vagy esetleg egy baráti találka közben vicceljük meg a trükkös eszközzel. Persze aki ilyen alkalmakra is felveszi a Fundaweare-t, az magára vessen. Ennél pár fokkal kellemetlenebb lehet, ha valaki feltöri az alkalmazást, és kontárkodni kezd a bugyinkkal vagy az alsógatyánkkal.

Aki esetleg távkapcsolatban él, és most kicsit megörült volna az új fejlesztésnek, - ami tagadhatatlanul intimebb megoldás a szexuális kielégülésre, mint egy mezei vibrátor vagy egy szimpla web-cam -, azt sajnos el kell szomorítanunk, mert a vibráló alsóneműket egyenlőre csak megnyerni lehet a Durex ausztrál Facebook oldalán. Nem kell más tennünk, mint megírni, hogy miért van égető szükségünk egy ilyen ketyerére. Próbálkozni lehet, de azért tudjuk, hogy mit szólna ehhez a jó öreg Sly.

 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat