Egy anya közzétette fia halálos motorbalesetének drámai felvételeit

Az édesanya és a közreműködő rendőrök kampányt indítottak, melynek célja, hogy óvatosságra intsék az utakon közlekedőket. A cikkünkben látható (18+-os) film garantáltan eléri a célját...

A 38 éves angol férfi, David tavaly vesztette életét, amikor Yamaha motorja nagy sebességgel ütközött egy figyelmetlenségből elé kanyarodó autóval. A tragédiát rögzítette az áldozat fejkamerája. Figyelem, a következő képsorok sokkolóak lehetnek, gondold át mielőtt elindítod!

David a baleset pillanatában majdnem 144 km/órával hajtott az autópályán és frontálisan ütközött az autóval. Esélye sem volt. Édesanyja, Brenda Holmes most a norfolki rendőrséggel együttműködve kampányt indított a hasonló balesetek elkerülésének érdekében. A sisakkamera felvételeit is tartalmazó videó ennek a részeként jelent meg a napokban az interneten.

A Norfolki Rendőrségtől úgy nyilatkoztak, tudják, hogy sokan támadják majd őket, amiért egy valódi halálos baleset képeivel riasztják meg az embereket, de úgy gondolják, ettől majd végre tényleg átgondolják az emberek a közúti közlekedésben tanúsított viselkedésüket.

A videót itt érhetitek el!

Brenda, aki egyébként nyugdíjas nővér, is megindokolta a nyilvánosság előtt, miért engedélyezte a felvételek felhasználását:

"Ha csak egy balesetet tudunk megelőzni, egy családot megóvni attól, hogy ezen keresztül menjen, akkor David nem halt meg hiába. (...) Nem vagyok kitűnő vezető, csinálok buta dolgokat néha, és szerencsés vagyok, hogy eddig megúsztam őket, David nem volt az és a másik sofőr sem."

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat