Egy kis motiváció mindig kell

Néha csak egy apró löket szükséges, hogy nekiveselkedjünk valaminek, és a végén mosolyogva nyugtázzuk, hogy igen, megérte megpróbálni. A Nestlé megtalálta a megfelelő inspirációt a hölgyek számára, a végeredmény pedig - az elégetett kalóriák mellett - sok móka és kacagás.

A kampány még  2011 őszén kezdődött Párizsban, amikor a Contrex ásványvizet  gyártó Nestlé előrukkolt valami újjal. Fő céljuk volt elérni, hogy a fogyasztók átéljék az úgynevezett Contrexperiance elgondolást, melynek középpontjába a márka termékét és a közösség szellemét helyezték. Elvégre a legnagyobb élményeket mindig társaságban tapasztalja meg az ember. A koncepció kivitelezéséhez szükség volt egy tucat szobabiciklire, ugyanennyi vállalkozó kedvű hölgyre, és egy hatalmas rózsaszín ledekből álló chippendale fiúra. Az eredmény természetesen nem maradt el.

A sikeren felbuzdulva a folytatás sem váratott magára, egy évre rá a sztori megismétlődött- némi változtatással. Például az, hogy a mű pasit felváltotta a sok élő, kigyúrt, veszélybe került kockahas, akik életbevágó segítségre szorultak. A hölgyek persze megmentésre készen pattantak a taposófaktorba, így a vész elmúlt, és a nők újra megmutathatták milyen eredményekre képesek, ha a kellően motiváltak.

Senki sem lenne ellene egy újabb flashmobnak, amely tesz az egészségért, és végre kitűnik kicsit a tömegből, ezért reméljük a hagyomány idén is folytatódik, és Párizst hamarosan újra ellepik a rózsaszín edzőgépek. 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat