Egy laza séta az öngyilkosok erdejében

Paráztatós online játék készült a The Forest-hez.

A Fudzsi lábánál található Aokigahara nem éppen a legvidámabb lokáció a szigetországban, ugyanis ez a legkedveltebb hely, ahová az emberek azért mennek, hogy véget vessenek az életüknek. Kiegészítve azzal a ténnyel, hogy a japán mitológia szerint az erdőt démonok lakják, tökéletes setting bármilyen természetfeletti horrorfilmhez. Készült az utóbbi időben nem is egy, a témát körbejáró alkotás.

A legfrissebb, a The Forest címet viseli és a története szerint egy amerikai csaj (Natalie Dormer, vagy ismertebb nevén Margery Tyrell) keresi az erdőben eltűnt testvérét, közben pedig menetrendszerűen belefut az ott garázdálkodó gonosz erőkbe. Az eredetiség valószínűleg nem fog leugrani a mozivászonról, de egy korrektül összerakott, hangulatos egyszeri borzongás még kisülhet belőle.

A film promózásához a Unit9 produkciós cég rakott össze egy rövid VR kalandjátékot - mindenen élvezhető, de nyilván Google Cardboard használatával az igazi -, amiben az erdőben bóklászva kell nyomok után kutatnunk. A játék teljesítése után a felhasználók részt vehettek egy nyereményjátékban, amivel egy páros utazást lehetett nyerni Japánba. Már ha ezek után még maradt elég lelkesedésük.

A játékot ide kattintva lehet kipróbálni.

via creativity-online

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat