Egy napig detektívnek lenni

Erről szólt a NagyNap.hu keddi, szabadulószoba-napja.

Az hungarikumnak számító szabadulószobák még csak most kezdenek elterjedni más országokban, itthon viszont már nagyszabású programot is szerveztek köré.

A NagyNap.hu élményajándékokban utazó online webshop ugyanis 16 belvárosi szabadulószoba közreműködésével, egy egész napos eseménnyel várta a látogatókat.

„Fő célunk az egynapos eseménnyel az volt, hogy elérhető áron, bárkinek hozzáférhetővé tegyük ezt a különleges kikapcsolódási lehetőséget. Éppen ezért fél áron lehetett belépőt venni csatlakozó partnereink szobáiba” - árulta el Zámbó Árpád, a webshop alapítója.

A jelentkezők például A csempész, A hadművelet, A párttitkár irodája, Időcsapda, Titanic, Rázva nem keverve nevű szobákban próbálhatták ki magukat, jelentkezőből pedig akadt bőven, mivel még a nagy szabadulás napján is foglaltak szobákat.

Az esemény házigazdái a Budapest with us blog szerzői voltak, a szobákat pedig kipróbálta többek közt a Festy in Style blog szerzője is, aki következőképp mesélt élményeiről:

„Fantasztikusan éreztem magam a játékban! Korábban még nem próbáltam hasonlót, ezért nem igazán tudtam, mire számíthatok. Amikor bezárult a szoba ajtaja megszűnt a külvilág, és a többiekkel nagyszerű csapatot alkotva vettük sorra a feladatokat. Remek volt a hangulat, egy-egy lakat kinyitását tapsvihar követte. Bárki talált rá a megoldásra, egy emberként ünnepeltünk. Különösen szeretem a logikai feladatokat, ezért igazán kellemes közös élmény ez nekem. Örülök, hogy sikeresen kijutottunk!”

A szabadulószoba-nap annyira sikeresnek bizonyult, hogy elképzelhető, a jövőben is lesz rá példa.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat