Egy négyéves bakancslistája

Bakancslista. Azoknak a dolgoknak a listája, amit mindenképpen szeretnénk még az életünk folyamán megvalósítani. A tiéden mi szerepel?

Szívszorító kisfilmmel állt elő a Water is Life névre hallgató adománygyűjtő szervezet. Legújabb kampányfilmükben egy négy éves kisfiú a főszereplő. A szervezet magára vállalja, hogy teljesíti a kis Nkaitole bakancslistáján szereplő tevékenységek megvalósítását.

Láthatjuk, ahogy először utazik repülővel, amikor először megpillantja az óceánt, amikor először rúg labdába a nemzeti stadionjukban, mikor legyőzi a leggyorsabb embert a világon és az első csókját, amit egy lánytól kapott. Mindez rendkívül megható és érzelemdús, ám az igazi csavar az utolsó tíz másodpercben bukkan fel. Kiderül, miért is kell egy négyévesnek a bakancslistáját teljesíteni. Kenyában a vezető halálokot az  öt évnél fiatalabb gyermekek számára a szennyezett ivóvíz jelenti. A kis Nkaitole-nak egy az öthöz az esélye, hogy nem éli meg az ötödik születésnapját.

Számunka, akiknek nem kell nap, mint nap a létfenntartásért megküzdenünk, már-már elképzelhetetlen micsoda kincset jelent a tiszta ivóvíz.Te feláldoznád valamelyik pontodat a listádról azért, hogy tiszta vizet tudjanak biztosítani a rászorulóknak? 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat