Egyedül nem megy – újra segítenek a Bosszúállók

A Marvel legújabb filmjének a promózásában.


Jó, essünk túl hamar a felütésen: jelenleg a képregényfilmek korát éljük, és ahogy elnézzük az előre tervezett filmeket 2019-ig, még fogjuk egy darabig, ezen kár is nyenyeregni.

Jelenleg a legsikeresebb adaptáció a Bosszúállók sagája, ami mára egy elég sikeres branddé nőtte ki magát, így manapság bármit el lehet adni, amit a Marvel zászlóshajójával fémjeleznek: autót, ásványvizet, okostelefont, de még más filmeket is.

A Marvel ugyanis példaértékűen élt az önirónia/önkritika eszközével és a következő filmjét – amivel, hát őszintén szólva szerintem ők sem terveznek bankot robbantani, csak egy szükséges állomás két Galaxis Őrzői, Thor, vagy Amerika Kapitány filmek közt, meg komolyan ki kíváncsi egy szuperhősre, akik hangyák hátán lovagol, és az egyetlen képessége sem a sajátja, hanem egy öregúré? – az Avengers gárdával kezdte el promózni.

Ezek a rajongók által készített alkotások:

Ez pedig az alapfelállás:

Ezt egészen nyugodtan meg is teheti, ugyanis az Ant-Man – magyarul egész egyszerűen a Hangya – ugyanabban a filmes univerzumban létezik és játszódik, amiben a több milliárd dollárt kaszáló Bosszúállók, és meg kell hagyni, nagyon ötletes hivatalos és fan-made plakátok is készültek a crossoverről.

via Co.Create

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat