Elcserélnéd a kocsid akármelyik Porschéra?

A holland Porschénál biztosak abban, hogy a válaszod: igen. Csodálatos kampány az ACHTUNG!-tól.

Autóbuzi társaságban sörözgetve többször felmerült már, hogy a Porsche az egyetlen olyan autógyár, aminek kérdés nélkül minden termékét elfogadnánk, ha hozzánk vágnák. És ezen még az elmúlt évtized, itthon általában szlovák rendszámmal futó gengszterterepjárói sem változtattak alapvetően. Persze ezerszer inkább egy 918 Spyder, vagy a fantasztikus új 911 Targa, de valószínűleg senki sem panaszkodna egy mezei Cayenne vagy Panamera láttán sem. (Talán az MTV Sweet 16 című műsorának szereplői kivételek ez alól, de nekik általában nincs ízlésük az élet szebb dolgaiban.)

A Porsche hollandiai kirendeltsége pedig ennek tudatában feltette a kérdést: elcserélnéd vakon az autódat egy Porschéra? Alig egy hét alatt több mint tízezren válaszoltak igennel. Az akcióhoz készült mikroszájton meg is lehet tekinteni, hogy miket ajánlottak fel, egyszerű családi autóktól kezdve Aston Martinokon át Ferrarikig terjed a skála. A becserélni vágyott járművek összértéke pedig meghaladja a 84 millió eurót...

Az akció végeredményeként persze nem fog mindenki egy vadonatúj Porschéhoz jutni, de legalább néhány szerencsés biztosan lesz. A többiek pedig álmodhatnak tovább - és pontosan ez volt a célja a Porschénak. A kivitelezésért az ACHTUNG! ügynökséget illeti a dicséret.

PORSCHE BLIND TRADE from ACHTUNG! on Vimeo.

 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat