Elég erős Star Wars szpotot hozott össze a Duracell

Kertvárosi csata rohamosztagosokkal, fénykardokkal és lépegetőkkel. Kell ennél több?

A válasz egyértelműen nem.

Megszokott, hogy a Csillagok Háborújához köthető dolgok promózása kapcsán villámgyorsan előveszik a nosztalgia és a gyermeki képzelőerő fantasztikus erejét. Ezek valahogy elválaszthatatlanul összekapcsolódtak a franchise-zal.

A Duracell is az utóbbi kártyát játszotta ki a karácsony reggelén (elvégre már október van, elő a fenyőkkel) játszódó új reklámjában, amiben egy kisscrác csap össze First Order erőivel, hogy megmentse az elrabolt testvérét. Persze az egész csak a gyermeki fantázia határtalan szabadságának csodálatos kivetülése bla, bla, bla. Ezt az üzenetet láttuk már ezerszer.

Amitől viszont kiemelkedő lesz a videó az végtelen profizmus amivel elkészítették. Nem is meglepő tekintve, hogy a márka a filmek speciális effektjeiért felelős Industrial Light & Magic-kel és a Skywealker Sounddal dolgozott együtt a lehető legautentikusabb megvalósításért. És nem maradt ki a Disney és a Lucasfilm sem a buliból.

Az eredeti jelmezek egyenesen az Ébredő erő los angelesei forgatási helyszínéről érkeztek, C3-PO hangját pedig, ahogy a filmekben is Anthony Daniels szolgálatta. Röviden, minden a helyén volt.

via Adweek

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat