Életre szóló hátrányt jelent nem tévézni

Szörnyű élményekben lesz részed hátralévő életedben, ha nem szerződsz ezzel a norvég kábeltévé szolgáltatóval, és követed nap mint nap a népszerű sorozatokat!

Humorosan ugyan, de megfenyegette Norvégia lakóit a francia kézben lévő Canal Digital kábeltévé szolgáltató, aki reklámjában azt sugallja, azokat, akik nem néznek állandóan tévét, kirekeszti a társadalom. Mindezt egy vicces kisfilm főszereplőjén keresztül kommunikálják az emberek felé, aki a történet elején kínos szituációba keveredik amiatt, hogy nem látta az éppen menő tévésorozat aktuális epizódját, mert így nem érti, miről beszélnek a társai.

Balszerencséjére éppen ebből az általa kihagyott részből válik ugyanis egy kifejezés szállóigévé, aminek jelentéséről neki halvány lila gőze sincs. Kezdetben fel tudja dolgozni ezt a kis kellemetlenséget, de amikor már az élete minden aspektusában megjelenik az „ezüst kéz” kifejezés, kezd kiakadni. A poénok elég jól sikerültek, úgyhogy nem szeretnénk további locsogással elvenni az élüket. Nézzétek meg!

Videó:

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat