Életre szóló ismeretségek a padokon

Most nem arra gondolok, hogy konkrétan a padon találod meg az igazit, bár az is szép történet. A Vodafone akciójában megismerkedés-történeteket festenek a felújított padokra. 

A Vodafone 45 budapesti és 53 balatonkörnyéki köztéri padot újít fel, melyekre személyes történetek kerülnek. Bárki „kaphat egy padot”, csak annyit kell hozzá tenni, hogy megírja a Vodafone számára a saját maga és egy számára fontos ember megismerkedésének sztoriját – Instagramon és Twitteren #vodafonemaxpad hashtaggel, vagy Facebook-on a Max padokról szóló posztokhoz komment formájában. Még csak arra sem kell figyelni, hogy a történet megfelelő irodalmi értékkel bírjon, mert azt Simon Marci teszi majd hozzá a kiválasztott legérdekesebb/meghatóbb/különlegesebb történetek esetében, majd azok így kerülnek fel a felújított padokra.

Ez itt az első, Orsolya története a Városligetben:

"Recept. Vegyünk 1 db legjobb barátnőt és 1 db fiút, aki tetszik neki. Adjunk hozzá egy kérést, hogy segíts nekik összejönni, meg egy csipetnyi véletlent, hogy végül mégis te szeress bele a fiúba. Az ebből kisülő 17 boldog évet 3 gyönyörű gyerekkel fűszervezve, nagy mosollyal tálaljuk."

Max padok egészen pontosan a Margitszigeten, a Városligetben, valamint Balatonkenesén, Balatonakarattyán, Balatonakalin, Balatonlellén és Balatonszemesen lesznek. 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat