Először csak megkedveled

Elkészült az első nem (annyira) nyálas randi-app reklám, melyben több szó esik a kezdeti szimpátiáról, mint magáról a szerelemről. 

Ahelyett, hogy a túlcsorduló romantikára helyezték volna a hangsúlyt legújabb videójukban, a Zoosk (társkereső oldal, amihez tartozik egy applikáció is) és a MUH-TAY-ZIK I HOF-FER reklámügynökség valami mást eszelt ki. A legtöbb szerelem szerintük ugyanis nem első látásra szerelem, hanem sokadikra. Ami viszont akár már a legelső találkozáskor kialakulhat, az a kölcsönös szimpátia.

Ezekről az első benyomásokról szól a mostani tévészpot, amelyben egy fiatal párt ismerhetünk meg, akik a Zoosk-on figyeltek fel egymásra. Már első látásra lájkolják egymást, úgyhogy többször is randiznak. A videó rávilágít arra, mennyire mulatságosak tudnak lenni az emberek egy kapcsolat elején a frissen gyantázott lábukkal, a fogselymezett mosolyukkal és a tökéletes vacsorájukkal, amiből egy-két hónap elteltével úgysem marad más, csak a csipsszel lemorzsázott melegítő, miközben közösen bámulják az épp menő sorozat legújabb részét. (A mondat második fele csupán fikció, a Zoosk nem ment ilyen mélységekbe.)

Az alább megtekinthető 1 perces videót a netre szánták, a tévében és a mozikban egy félperces, rövid változat fut majd.

Videó:

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat