Elszabadult a nevetőgáz a Coca-Cola új akciójában

Te mit tennél, ha valaki elkezdene hisztérikusan röhögni a metrón?

A metró az a hely, ahol általában csak furcsa dolgok történnek. Lökdösődnek, énekelnek, hangosan üvöltöznek, creep-divatbemutatót tartanak – és ezek még a jobb esetek.

De mi történik, ha valaki egyszer csak hangosan elkezd röhögni?

Én személy szerint nem tudom, mert általában a metróutak alatt próbálok minél jobban nem-figyelni, de szerencsére Brüsszelben sokkal nyitottabbak az emberek.

A belga Gonzales ügynökség és a Coca-Cola fel is bérelt egy férfit, hogy a tömött metrón kezdjen el a tabletjét olvasgatva, őrült módjára röhögni.

Az utasok ezt viszonylag jól kezelték – remélhetőleg nem kérdezte meg senki, hogy „minek örülsz, hétfő van”, illetve egy olyan néni sem ment oda hozzá, akik általában a hangos, fülhallgatóból kiszűrődő zenére tesznek megjegyzést.

Mindenki jól érezte magát, együtt nevetett a láthatóan ok nélkül vidám fiatalemberrel, majd a kalauzokat megszégyenítő technikával álcázott hostessek elkezdték osztani a kólát, onnantól meg már elszakadt a fék a boldogság vonaton, kattogtak a szelfik, és mindenki elfelejtette, hogy milyen korán reggel egy tömött metrón álldogálni. 

via Adweek

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat