Érzelmi zsarolással támad a Star Wars Battlefront reklámszpotja

Azonnal szertnék egy X-Winget!

Ma indult világkörüli hódítóútjára a Star Wars: Ébredő Erő új előzetese, viszont az SW láz egész évben tartott (és még két hónap legalább hátra van).

Most pedig az egyik legjobban várt, és az elmúlt idők egyik legjobb videójátékának beharangozott SW Battlefronthoz is megérkezett egy hivatalos kedvcsináló.

Ha gyerekkorodban rajongtál a Star Wars-ért, akkor csak saját felelőségedre nézd meg a videót, különben azonnal veszel egy PS-t.

A szpot főszereplője két fiatal srác – illetve ebből egy, már unatkozó irodista –, akik gyakorlatilag végigrajongták mind a két trilógiát: volt beöltözés, lámpával fénykardozás, figuragyűjtés, tehát minden, amit egy korunkbeli kiskölök is átélhetett. Aztán ugye felnőtt az ember és laptopra görnyedve gondol vissza, hogy hány matrica maradt ki a gyűjtőfüzetből és milyen jó lett volna nem elherdálni a rohamosztagos gyűjteményt.

Az EA Games és a BBH New York ügynökség ezt pontosan tudja, és mesterien fel is használta a videójáték promójához.

Most pedig mindannyian csak bámuljunk ki az ablakon, és várjuk, hogy gyerekkori barátaink eljöjjenek értünk, és csatába hívjanak a Hoth bolygóra. 

via Co.Create

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat