Exkluzív Star Wars tartalommal startol az új Facebookos reklámformátum

Megérkeztek a 360 fokos panorámavideók.

Több hónapos lebegtetés és egy rövid tesztüzem után, ma végre hivatalosan is megjelentek a hírfolyamokon az új típusú hirdetések. Az első körben a Star Wars, az NBC, a Vice, LeBorn James és GoPro oldalán találkozhatunk velük.

A speciális kamerákkal készült 360 fokos videókban, az Oculus technológiáját használva, a kurzor mozgatásának segítségével szabadon nézelődgetünk. A virtuális valósággal foglalkozó céget, még tavaly vette meg a Facebook.

Az új reklámokat egyelőre csak Google Chrome-mal vagy Androidos készülékkel lehet megnézni, az iOS-t használók egyelőre kimaradnak a mókából. Feltehetően nem sokáig.

A legnagyobb visszhangot természetesen a decemberben mozikba kerülő, új Csillagok Háborúja film, Az ébredő Erő videója váltotta ki, amiben a korábbi trailerekből már megismert sivatagos Jakku bolygón nézelődhetünk, miközben Rey jégrémre hasonlító siklóján utazunk. Persze semmi újdonság nem derül ki a filmmel kapcsolatban, viszont végre van alkalmunk tüzetesebben megvizsgálni a lezunhant csillagrombolót, ami már a kezdetektől megmozgatta a rajongók fantáziáját.

 

Star Wars: The Force Awakens Immersive 360 Experience

Speed across the Jakku desert from Star Wars: The Force Awakens with this immersive 360 experience created exclusively for Facebook.

Posted by Star Wars on 2015. szeptember 23.

via Digiday

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat