Ez a dán reklám annyira kiverte a biztosítékot, hogy még most sem tértünk magunkhoz

Unokát szeretnél? Küldd el a gyerekedet kopulálni nyaralni.

Úristen. Srácok, tényleg. A Spies Travel új reklámszpotja annyira meta/elképesztő, hogy nem is tudom hol kezdjek neki. Inkább csak zavartan, és még mindig csapongva összeszedem pontokba, hogy hol olvadtak meg visszafordíthatatlanul az idegszálak az agyamban.  

1. Születésserkentő kormánypropaganda

Az alacsony születési ráta jelentős probléma egy ország életében, ami eredményezheti a népesség elöregedését, drasztikusabb esetekben pedig az elfogyását. Gondolom Dániát ez utóbbi veszély nem fenyegeti, de tény, hogy egyre kevesebb a gyermekáldás az országban. A Do It for Denmark kampány és az idősebbek ezért úgy gondolták, elküldik a fiatalokat családot alapítani. Mindezt nagyon nyíltan, mint valami furcsa sci-fiben.

2. Külső beavatkozás a szülők részéről

Mivel nem állhatsz a fiad mellett az aktus során, hogy segítsd – komolyan, ez benne van a szpotban –, más módon kell unokát szerezned. Hogy hogyan? Küldd el a Spies Travellel őt, vagy jobb esetben élete párját is egy forró helyre nyaralni.

3. A szex kémiája

A Robert/Boisin & Like-Minded ügynökség által kitalált reklámból megtudhatjuk azt is, hogy a napsütötte vakációk alatt az emberek 51%-kal többen szexelnek, sőt ezt még fokozhatjuk egy kiadós közös edzéssel is, ami tulajdonképpen a felizgult állapot és a szerelem szimptómáit produkálja. Mindezt áthallásos vizuális tartalommal körítve.

4. Szlogen

Ha a Do It for Denmark nem lenne elég furcsa, az utazási iroda még azt is hozzáteszi: Do It for Mom

5. A boldogan integető anyukák a szexrepülő mellett

És ezután komolyan otthon ülnek, és várják, hogy megtörténjen a csoda?

6. A Mennyit akarsz a nagymamaságra szánni számláló

Igen. A szülők beállíthatják, hogy mennyit áldoznának a gyümölcsöző nyaralásra.

7. A reklámszpot minden egyes másodperce

Tényleg az egész nagyon erős, inkább nézzétek meg ti is, és égjetek ki mára teljesen. Ha esetleg nem lett volna elég a kampány oldalán még szextippeket is találhattok, ahol különböző, hatásos pozíciókat magyaráznak el. 

via Co.Create

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat