Fejlemények az outdoorpiacon itthon és külföldön

Óriáscégek kooperációja, kiterjesztett eszközportfólió, új részlegek.

Az Egyesült Államokban, többek közt a Times Square-en, Las Vegasban is egyedi reklámfelületeket üzemeltető Branded City Network és a további négy kontinensen is működő (köztük Európában is, ezen belül pedig Budapesten is) DEFI Group értékesítési megállapodást kötött, így ezentúl ügyfeleik mindkét vállalat eszközportfólióját is igénybe vehetik, legyen szó digitális, vagy nem digitális outdoor hirdetésről.

A közös együttműködés után a régióban jelen lévő ügyfeleiket ezentúl még hatékonyabban tudják majd segíteni a kültéri megjelenések integrált tervezésénél. A megállapodás alapján mindkét vállalat a saját régiójában értékesít reklámfelületeket ügyfeleinek, de ugyanezt a másik vállalat régióiban is megteheti.

De úgy néz ki az outdoorpiac most nagyon izzik. Ugyanis a hazai Mediafield ügynökség létrehozta saját out of home tervezésre szakosodott részlegét, ezzel is segítve a médiaügynökség munkáját. „A Mediafield Outdoor teljes körű szolgáltatást kínál a közterületi kampányok tervezése és lebonyolítása során: óriásplakát, citylight, jáműreklám és egyedi OOH felületeknél egyaránt”. Erre azért kerülhetett sor, mert a médiaügynökség munkája során ki tudott alakítani közvetlen kapcsolatotak a felülettulajdonos cégekkel, így házon belül, a köztéri optimalizáló cégeket megkerülve, rugalmasabban és költséghatékonyabban tudnak ügyfeleik elvárásainak eleget tenni. A Mediafield Outdoor ügyfelei közt tudhatja eddig a Bvlgarit, a Zwackot, a Levi’s-t, az ELMŰ-t, a Hervist, a Michelint, a Kwizda-t, a Honda Motors-t, a Bárdi Autót és a Paulanert is.  

 

via Kreatív 1,2

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat